معرفی کشور کاستاریکا
کاستاریکا کشوری در آمریکای مرکزی است که از شمال با نیکاراگوئه، از جنوب شرق با پاناما، از غرب با اقیانوس آرام و از شرق با دریای کارائیب همسایه است. جمعیت این کشور، حدود ۴٫۵ میلیون نفر است که یک چهارم آن در پایتخت و بزرگترین شهر کاستاریکا، یعنی سن خوزه زندگی میکنند. زبان اصلی مردم کاستاریکا اسپانیایی است. هنوز در برخی مناطق، زبان های اصلی خود مردم (شامل چهار زبان) صحبت میشود. برخی از این زبانها هزاران، برخی کمتر از صد نفر و برخی کمتر از هزار نفر گوینده دارد. ۱۰٫۷ درصد مردم ۱۸ سال به بالا انگلیسی، ۰٫۷ درصد مردم فرانسوی و ۰٫۳ درصد پرتغالی یا آلمانی را به عنوان زبان دوم صحبت میکنند. کاستاریکا یکی از کشور های سرسبز و زیبای جهان محسوب می شود، به طوری که سواحل، دره ها و مناظر دیدنی آن، سالانه پذیرای خیلِ زیادی از گردشگران به این کشور است.
بیش از یک سوم از مساحت این کشور را جنگل های بارانی و همیشه سبز آن پوشانده است. مساحت کشور کاستاریکا ۵۱ هزار کیلومتر مربع است، که از این نظر ۱۲۷ اُمین کشور وسیع دنیا به شمار می رود.کاستاریکا در زبان اسپانیایی، به معنی ساحل غنی است. با این که زمانی مستعمره جدا شده و فقیری از اسپانیا به حساب می آمد، ولی هم اکنون، به عنوان یکی از کشورهای موفق آمریکای مرکزی و لاتین شناخته می شود. شعار ملی مردمان این کشور، زنده باد کار و آشتی است، ولی با این وجود ۱۶ درصد مردم آن، زیر خط فقر زندگی می کنند. کاستاریکا یکی از مهم ترین قطب های گردشگری – درمانی دنیا محسوب می شود و با جذب سرمایه گذاری خارجی، اقدام به ساخت کلینیک های مجهز، هتل ها و ویلاهای لوکس در قالب طرح تعطیلات – درمانی کرده است.گوشت گاو، قهوه، کاکائو، موز و آناناس بخش عمده ای از صادرات این کشور را تشکیل می دهد.
پیش از ورود اروپایی ها به قاره آمریکا، مردمان مایان و آزتک در آمریکای مرکزی میزیستند. سرخپوستان کاستاریکا، تا پیش از غلبه اروپاییها با استفاده از جوهرهای قرمز و مشکی که از سبزیجات میگرفتند، به شیوه تصویرنگاری بر روی پوست جانوران مینوشتند. در سده شانزدهم میلادی کشور اسپانیا، سرزمینهای آن ها را به زور تصاحب کرد و کاستاریکا، جنوبیترین استان اسپانیای نو قلمداد می شد. این کشور از سده شانزدهم، مستعمره کشور اسپانیا بود و در روز ۱۵ سپتامبر ۱۸۲۱ از این کشور اعلام استقلال کرد. کاستاریکا از ۱۸۴۰ کشوری مستقل بودهاست و از سال ۱۸۴۸ بهصورت جمهوری درآمد. در کل، دنیا این کشور را بهخاطر دوام دموکراسیش، ستایش میکند. نرخ امید به زندگی در این کشور بالا بوده و به ۸۰ سال می رسد. این عدد در مردان کاستاریکایی ۷۸ و در زنان ۸۱ سال است.
میدان اصلی شهر سن خوزه، پایتخت کشور کاستاریکا
اگر قصد سفر به کاستاریکا را دارید:
کشوری که بیش از یک سوم آن را جنگل های انبوه بارانی پوشانده و دارای شش آتشفشان فعال است، به تنهایی هر گردشگر و عاشق طبیعت را به سوی خود می کشاند. کاستاریکا با سواحل بی نظیر و بکرش، جنگل های بارانی اسرار آمیز، مردم خونگرم و شاد و غذاهای فوق العاده ای که دارد، دل از هر گردشگری می رباید. این کشور کوچک آمریکای مرکزی، اکوسیستمی باورنکردنی با ۱۳ هزار گونه مختلف گیاهی و چیزی حدود ۹۰۰ گونه مختلف پرنده را در دل خود جای داده است. در کاستاریکا، همچنین تعدادی پارک ملی وجود دارد که به خوبی ارزش سفر به آن جا را دارند، پارک ملی مانوئل آنتونیو که پر از مناطق جنگلی و سواحل خاص است و همچنین پارک ملی رینکون دلا ویجا، دو نمونه از این پارک هاست که در هر دوی آن ها، اکو سیستمی باور نکردنی و همچنین قله های آتشفشانی حیرت آوری وجود دارد.
حتی فکر کردن به یک تعطیلات رویایی و قدم زدن در سواحل زیبای این کشور، به تنهایی شما را به وجد می آورد. برخی از زیباترین مناطق ساحلی دنیا و همچنین بهترین مکان های موج سواری جهان، در کاستاریکا قرار دارند و به همین خاطر است که این کشور، بهشت موج سواران شناخته می شود. از آن جایی که کاستاریکا در ۸ تا ۱۲ درجه شمالی استوا قرار گرفته است، آب و هوای آن در طول سال استوایی، همراه با بارش های موسمی خاص این مناطق است. از مهم ترین جاذبه های گردشگری کاستاریکا، می توان به پارک ملی مانوئل آنتونیو، جنگل های ابری در نزدیکی مونته ورده، آتشفشان آرنال، پارک ملی تورتوگرو، پناهگاه کوه نوردان دومینیکال، منطقه Mal Pais در شبه جزیره نیکیا و موزه طلا در شهر سن خوزه اشاره کرد.
کاستاریکا بهشت موج سواران دنیا
ارسال دیدگاه