سرتیتر مطالب
قلعه کرونبورگ
دانمارک. کپنهاگ.
قلعهی کرونبورگ (Kronborg) یکی از مهمترین بناهای رنسانس در شمال اروپا محسوب میشود که به عنوان میراث جهانی در یونسکو به ثبت رسیده و معماری آن بسیار فریبنده جلوه میکند
قلعه Frederiksborg
موزه کشتی وایکینگ
موزه کشتی وایکینگ (به دانمارکی: Vikingeskibsmuseet) در راسکیله موزهٔ ملی کشتیها در دانمارک محسوب میشود که دریانوردی و قایقسازی را در بازهٔ زمانی پیشاتاریخ و قرون وسطی به نمایش میگذارد. تمرکز اصلی این موزه بر روی نمایشگاهی دائمی دارای پنج فروند از کشتیهای وایکینگی است که طی کاوشهای باستانشناسی در حدود سال ۱۹۶۲ میلادی کشف شدند. این موزه همچنین به پژوهش و آموزش پژوهشگران در زمینههای تاریخ دریانوردی، باستانشناسی تجربی و باستانشناسی دریایی میپردازد.
شهر ساحلی Dragør
شهر ساحلی Dragør، مقصد علی برای دوچرخه سواری در مسیری ۱۲ کیلومتری در امتداد ساحل، خیابان هایی زیبا با کلبه های کوچک و همینطور مکانی مناسب برای ماهیگیری. در تابستان نیز در این روستای زیبای دانمارک جشنواره های هنری و موسیقی زیادی برای جذب گردشگران برگزار می شود.
پل شگفت انگیز اتصال دانمارک به سوئد
این راه که «اُرسوند» Øresund نام دارد و در جولای سال ۲۰۰۰ افتتاح شده است.
قسمت اول این مسیر، یک پل دو خطه به طول ۸ کیلومتر است، در ادامه پل به یک جزیره مصنوعی به نام «پبرهلم» میرسد و در اینجا تبدیل به یک تونل زیرآبی ۴ کیلومتری میشود. این تونل «دروگدن» نام دارد.
پهنای این مسیر ۲۳٫۵ متر است. هر روز ۱۷ هزار وسیله از این مسیر گذر میکنند.
هزینه ساخت این پل-تونل حدود ۵٫۷ میلیارد دلار بوده است.
ممکن است در یک نگاه سادهاندیشانه ساخت بناهایی اینچنین بزرگ، از نظر اقتصادی توجیهناپذیر باشد. اما حتی اگر آسایش و رفاه مردم، حفظ جان آنها و صرفهجویی عظیم در وقت تلفشده شهروندها را هم در نظر نگیریم و فقط روی بُعد اقتصادی تمرکز کنیم، باید بگوییم که برآوردها نشان میدهد که افزایش حمل و نقل و مبادلات اقتصادی ناشی از این مسیر باعث شده است که دو کشور تا حالا ۱۱ میلیارد دلار سود کنند. به علاوه، ورودیه دریافتی هم ظرف ۳۰ سال، هزینه ساخت را جبران خواهد کرد.
قلعه Egeskov
قلعه اگسکوف، (به دانمارکی: Egeskov Slot).(به انگلیسی: Egeskov Castle) که در جزیره فین در دانمارک واقع شده و جایی که امروزه دیده میشود، توسط فرانتس بروکنهوس در سال ۱۵۵۴ تکمیل شد.
چند سال پیش از آن تاریخ، فرانتس با آن تینهوس، که ملک اصلی را از پدر و مادرش به ارث برده بود، ازدواج کرده بود
در آن روزها، ناآرامی سیاسی، اصلاحات و دشمنی کنت باعث شده بودند که بسیاری از زمینداران خانههای خود را به شکل قلعههایی با استحکامات مناسب بسازند؛ در این میان فرانتس بروکنهوس نیز استثنا نبود. او دژ خویش را در وسط یک دریاچه با زیربنایی (فونداسیون) از پشتههای تنه درختان بلوط ساخت. بنا بر یک افسانه، پشتهٔ بلوطهای او به اندازهای بود که یک جنگل برایش قطع شد.
در بیش از ۴۰۰ سالی که از ساخت دژ گذشته است، خانوادههای زیادی در آن سکونت گزیدهاند. در ۱۷۸۴، اگسکوف به هنریک بیل، که نوادگانش تا به امروز دژ را در اختیار دارند، فروخته شد. در ۱۸۸۳، ژولیوس آلهفلدت-لورویگ-بیل به اگسکوف اسبابکشی کرد و در دوران اقامت او در این دژ، خانه توسط هلگو زتروال بازسازی شد. زتروال که معماری سوئدی بود همچنین سقف برجها را بلندتر کرد و اتاقکهایی را که شما در هنگام ورود به دژ پشت سر میگذارید بنا نهاد.
ساختمان که امروزه در نظر مراجعان بسیار آرام و باصفا جلو میکند برای مقاصد دفاعی بنا شده بود. این ساختمان شامل دو خانه دراز متصل به هم توسط دیواری قطور و دولایه بود؛ خانه نخست در صورت جنگ میتوانست تخلیه شود و درگیریها در خانه دوم ادامه یابد. دیوار دولایه آنچنان قطور است که دارای پلکانهای پنهان و برکهای برای تامین آب در هنگام محاصرهای احتمالی بود. دیوارهای بیرونی دارای روزنههایی برای ریختن جامدات یا مایعات بر سر دشمنان بود. از سوی دیگر، تنها راه دسترسی به دژ، گذر از روی پل جمعشونده بود
در این دوره، دژ به مزرعهای بهروز و نمونه که گاوداری، ایستگاه برق، و خط آهن خود به کورندروپ را داشت، تبدیل شد و این بنیان اقتصادی شکلگیری مزرعه بزرگ و مدرن کنونی اگسکوف را شکل داد.
صخره های مون
موزه هنر مدرن لوئیزیانا
مجموعه ای از آثار عمده بزرگترین نام های هنری در این موزه گردآوری شده است، فرانسیس بیکن، مکس ارنست، ژان بابفت، الکساندر کالدر، هنری مور، پابلو پیکاسو، اندی وارهخول و …
آکواریوم ملی دانمارک
واقع در پرتگاه بالا به سمت دریا در هوایی متغیر هاربر در کپنهاگ، ملی آکواریوم دانمارک – یا سیاره آبی (به دانمارکی دن BLA سیاره، Danmarks شرکت Akvarium) نه تنها تبدیل به یک نقطه عطفی برای منطقه، اما آن را نیز برنده از WAF 2013 * و بزرگترین و مدرن ترین آکواریوم در شمال اروپا.
ارسال دیدگاه